Biroul este intregit de un colectiv cu experienta juridica, care participa in mod constant la cursurile de pregatire profesionala organizate de Institutul Notarial Roman.

La sediul biroului nostru puteti obtine informatii cu privire la actele si procedurile notariale pe care doriti sa le efectuati.

Cine suntem ?

Biroul Individual Notarial Alexandru Amarie a fost înființat în anul 2013, prin Ordinul Ministrului Justiției nr. 251/C și are sediul în municipiul Dorohoi, Strada A.I.Cuza nr. 10, bl. 12, sc. B, ap.1 și 2, parter, judeţul Botoşani.

Cu ce ne ocupam ?

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastra, biroul notarial va poate facilita legatura cu o serie de alte institutii sau persoane fizice autoriozate/persoane juridice: Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ingineri autorizati de cadastru, Auditori energetici, Traducatori autorizati.

Cele mai bune servicii ?

Veti fi întampinati de o echipa bine pregatita, cu cunostinte juridice solide si experienta practica în domeniu, ce confera actelor si procedurilor intocmite de noi o siguranta maxima care conduce la preintampinarea litigiilor.

Ne recomanda profesionalismul

Avem cele mai bune servicii din domeniul Notarial. Echipa noastra este pregatita pentru orice . Avem servicii de calitate la cele mai bune preturi.

PROFESIONALISM
BAZA DE CLIENTI
CLIENTI MULTUMITI
MOBILITATE